De route is bekend !
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Aap & Beer
13 Maart 2009 | Nederland, Amsterdam
1. 16 maart : Amsterdam - Singapore
2. 3 nachtjes Singapore City met diner in Au Jardin des Amis ! (... we nemen bij voorbaat afscheid van de rijst)
3. 2 nachtjes Sentosa - dat is een eilandje - onderdeel van Singapore - in het Hotel Amara Sanctuary met foam party in Cafe del Mar
4. Via Sidney naar Christchurch ( New - Zealand)
5. Van 23 maart t/m 9 april : op het South island in New Zealand rondtrekken in onze stoere jeep
6. 9 april : naar Itjeshorst residence in Paraparauma Beach op North Island, New Zealand om samen Pasen te vieren !
7. 14 - 16 april : twee dagen trekken in Nort island
8. 16 - 18 april : Huka Lodge om verjaardag aap te vieren - (cadeau van een lieve vriend van ons !!!)
9. 21 april : van Auckland vliegen naar Sidney (Australie)
10. 21 april - 9 mei : trekken van Sidney naar Cairns langs de gehele oostkust van Australie - misschien nog een concert van Kings of Leon meepikken onderweg !
11. 9 mei : van Cairns naar Adelaide vliegen en camper ophalen !!!
12. 9 - 21 mei : in de camper trekken van Adelaide naar Sidney - dit wordt echt leuk !
13. 21 - 24 mei : Sidney (Australie)
14. 24 mei : via Singapore van Sidney naar Malaysia
15. 24 - 30 mei : rondtrekken door Malaysia onder meer naar Melaka, Kuala Lumpur, Georgetown, Penang en Taman Negra ( het oerwoud !)
16. 30 mei : reizen naar Phuket ( Thailand) waar de beer 4 nachten een verrassing heeft geregeld dus details onbekend - niet minder spannend !
17. 3 - 6 Juni: ferry to Ko Phi-Phi
18. 6 juni : vliegen van Phuket naar Chiang Mai in het noorden van Thailand
19. 6 - 12 juni : trekken door noord Thailand - onder meer de Golden triangle
20. 12 juni : vliegen van Chiang Mai naar Bangkok
21. 12 - 17 juni : Bangkok ontdekken in een wederom surprise hotel van de beer !
22. 17 juni : via Bangkok, Singapore en London (BA0016) weer terug naar Amsterdam (BA0430)waar we op 18 juni om 10.50 weer aankomen om iedereen een knuffel te geven !
Klinkt wel goed he ?! De koffer van de beer staat klaar en de rugzak van de aap .... verder een nieuwe video camera en twee foto toestellen ( ze konden het niet eens worden welke mee ging ) en een opschrijfboekje dus in ieder geval genoeg middelen om jullie op de hoogte te houden. Dikke kus voor nu !
13 Maart 2009 - 09:59
Ellen Vreugdenhil:
Beste Debby en Geert-Jan, Wat een avontuur ... Ik wens jullie een goede vlucht naar Singapore en ga jullie belevenissen zeker volgen. Dank voor alle hulp de laatste maanden. Hartelijke groet, Ellen -
13 Maart 2009 - 21:18
Isabelle...x:
ohh ik ben jaloers snoopy! ga je naar een veel andere wereld hé dan de febo en zooo! kijk je uit dat ze niet boven je op je stappen? naja snoop ik zit nu bij martine op de comuer the bourne identity te kijken...en jij?
dagdag en tell aap en beer dat ik heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel van ze hou en dat ik jullie heel erg ga missen!!! xxxxxxxxxxxxxxx -
16 Maart 2009 - 04:59
Dutch Kiwis:
hi lieverds, net terug van WOMAD world festival under the vulcano Mount Taranaki, lezen we dat jullie morgen vertrekken!! jippie, te gek! wij zijn er klaar voor, staan klaar met gekoelde witte wijn beachfront in Pram en regelen leuk lang weekend! dikke zoen en knuf -
16 Maart 2009 - 17:56
Jacqui:
Have a safe and beautiful trip!!! With love, Jacqui -
16 Maart 2009 - 19:59
Diana:
Hee Deb en Geert-jan een hele fijne reis, ik blijf je volgen. Groetjes uit OssXXXX